Kanjeng salam perkawinan | Pesan perkawinan bahagia | Tag Friends

Salam perkawinan bahagia, Kanjeng salam perkawinan, Pesan perkawinan bahagia, Gambar perkawinan bahagia, Petunjuk perkawinan bahagia, Wishes Pernikahan Terbaik, Happy Marriage In Javanese Language.
Gunakake kamerane wedding kanggo menehi ucapan selamat marang pengantin.
Perkawinan - dina khusus sing bakal dielingi wong kalawan eseman.

1. Muga-muga sampeyan duwe rasa seneng lan bungah.

2. Wong liyane njaluk racun pangan saka kue wedding tinimbang panganan liyane.

3. Garwane wuta lan bojone sing tuli nggawe pasangan becik.

4. Katresnan iku wuta, nanging ningkah maneh.

5. Marriage minangka bukti cinta.

6. Sampeyan saiki dadi tim loro. Sugeng babagan unyono unbeatable!

7. Muga-muga sampeyan bisa urip bebarengan kanthi cetha. Sugeng enjing!

8. Aku ngucapake salam kanggo awal urip anyar.

9. Salam kanggo pasangan paling nengsemake!

10. Sugeng nemoni katresnan sejati!

11 Dina pengantenmu bakal teka, nanging lakumu bakal slamet.

12. Sugeng enjang ing dina khusus sampeyan.

13. Muga-muga uripmu dadi mawar.

14. Muga-muga mènèhi wektu sing apik kanggo sampeyan.

15. Nikah yaiku gabungan saka rong ati lan rong jiwa.

16. Urip kulawarga ora gampang. Supaya bisa njaga kebahagiaan kulawarga.

17. Marriage is bond promise.

18. Sugeng perkawinan sampeyan, duwe urip apik!

19. Muga-muga katresnanmu luwih gedhe lan luwih cerah.

20. Sampeyan wis milih partner sing paling apik sing bakal tansah seneng.

21. Sampeyan pasangan sing sampurna.

22. Muga-muga sampeyan bisa nikah kanthi rukun, tentrem, bungah lan katresnan.

23. Muga-muga anak-anak, bocah-bocah lan bocah-bocah sing apik banget.

24. Muga-muga sampeyan bisa tuwuh ing urip iki kanthi kasugihan lan kamakmuran.

25. Sugeng nggolek pasangan sing apik lan urip sing ayu bebarengan.

Related Posts

Kanjeng salam perkawinan | Pesan perkawinan bahagia | Tag Friends
4/ 5
Oleh