Njaluk Uga Rauh | Kecelakaan truk | Get Well Soon Javanese

Get Well Soon In Javanese , kekecelakaan truk, Njaluk Uga Rauh
Apa sampeyan ngerti wong sing lara, utawa bali saka penyakit utawa surgery? Kirimi wong-wong mau kanthi cepet uga. Iku apik supaya dheweke ngerti yen sampeyan lagi ngerteni dheweke saiki.
Penyakit iku salah sawijining sing bisa nyerang sapa wae. Iku ndadekake individu kurang asor lan fractious. Pendekatan paling becik kanggo nyenengake kanca sing gerah yaiku ngirim kertu cepet.

1. "Cepet wae. Sampeyan isih duwe dhuwit sing sampeyan utang karo kula, lan sampeyan ora bisa mati nganti sampeyan mbayar kula maneh. "

2. "Aku ngira yen sampeyan lagi lara nalika ngomong yen sampeyan lagi lara. Saiki, aku ngerti yen aku bener. Bangun lan bali menyang kantor. "

3. "Wangun tlatah ing mripat nalika sampeyan ora ana ing sisihanku. Mesthi wae, supaya bisa bebarengan. "

4. "Ana sawetara pertempuran sing kudu kita tindak piyambak. Sayange, penyakit iku salah sawijining. Sinau banget. "

5. "Saben detik sing lumaku, awak sampeyan ngirim sel tentara cilik sel-sel helper nyoba numpes penyakit ing sampeyan. Iku kaya perang ing awakmu! "

6. "Karya bakal ngenteni. Sekolah bakal ngenteni. Kabeh bakal ngenteni nalika sampeyan luwih apik. Kajaba tagihan - padha ora ngenteni sapa wae. "

7. "Yen luwih becik, aku janji yen aku bakal tuku hadiah manawa sampeyan pengin. Mesthi, ora bisa akeh - aku ora sugih, sampeyan ngerti. "

8. "Saben uwong nyukupi urip, nanging sampeyan wis nemtokake manawa dedikasi lan kuwat bisa dilakoni. Aku pengin sampeyan cepet pulih. "

9. "Kesehatan sampeyan luwih penting tinimbang apa wae saiki. Njaluk luwih apik."

10. "Aku rumangsa yen sampeyan ora ana. Mangga cepet banget. "

11. "Punika ingkang kula tresnani. Aku sengit weruh sampeyan gerah, supaya bisa cepet sembuh. "

12. "Kabungahan sing luwih sehat mung sawetara dina. Muga-muga cepet banget, dear. "

13. "Dina iki sampeyan bakal gerah, nanging sesuk sampeyan bakal bali maneh."

14. "Aku rindu sampeyan. Muga-muga bisa dadi cepet banget lan bisa uga cepet, supaya bisa nglampahi wektu maneh. "

15. "Kesehatan iku sing paling penting ing urip, supaya luwih apik lan ngurus awakmu dhewe."

16. "Pamulihan sing cepet lan cepet bakal ngijini sampeyan ngliwati urip."

17. "Kesandhung iku awak sing nuduhake sampeyan wektu kanggo alon lan ngurus dhewe."

18. "Nalika sampeyan lagi lara, sampeyan bakal ngelingi kabeh barang bodho sampeyan kudu rampung. Tengen? "

19. "Muga-muga kowe bisa mikir apa sing bakal kelakon."

20. "Sampeyan lagi lara, supaya aku bisa lunga adoh. Nanging ngerti yen sampeyan ana ing pikirane, lan aku ngarep-arep yen sampeyan duwe cepet pulih. "

21. Njupuk wektu iki kanggo turu ing wayah awan lan sumunar supaya sesuk, sampeyan bakal kebak energi lan kasenengan. "

22. "Senajan kabeh wong pengin mati sampeyan, aku kepenginan sampeyan bisa sembrono kanthi cepet."

23. "Kita kabeh mikir babagan sampeyan ing wektu sampeyan perlu lan ngirim sampeyan pandongaku. Sinau banget. "

24. "Kita kabeh ora bisa ngenteni nganti sampeyan bali mulih karo kita."

25. "Kadhangkala, kabeh sing perlu nalika sampeyan lagi gerah iku mung ngguyu!"

26. "Anadene sampeyan nggawe vakum ing jiwaku. Mangga rauh luwih cepet. "

27. "Aja nganti nyepelekake, sanadyan sampeyan gerah utawa cilaka."

28. "Wektu saiki ngaso ing amben lan fokus marang kasehatan. Aku bakal ndedonga kanggo pamulihan cepet sampeyan. "

29. "Luwih cepet. Aku ngerti yen ora ana penyakit ing donya sing bisa nyimpen kowe nganti suwe. "

30. "Cepet, sampeyan bakal luwih becik. Sinau banget. "

31 Kandhamu bakal sirna sadurungmu ngerti. Sinau banget. "

32. "Saben uwong lara ing urip. Ayo dadi seneng.

33. "Aku ora ngerti apa sing arep dilebokake ing kertu iki. Aku sengit yen sampeyan lagi lara lan aku ngerti yen awak bakal luwih cepet. "

34. "Luwih cepet - ana akeh tugas sing ditinggalake tanpa sampeyan."

35. "Aku kelingan ketawa lan eseman nalika lumaku ing kamar. Aku pengin sampeyan sembuh cepet. "

36. "Ora saben dina yen prajurit bener lara. Aku ora percaya yen sampeyan lagi lara. Sinau banget. "

37. "Sampeyan bisa ngeyel lan sampeyan bisa duwe suhu, nanging sampeyan bakal bali maneh kanthi cepet."

38. "Ing wengi iki, aku bakal nyimpen sampeyan ing pikirane lan pandonga. Sampeyan bakal luwih apik ning mripatmu. "

39. "Kowe ayu nalika sampeyan lagi ngandut."

40. "Anjing sampeyan sedih lan kesepian, supaya cepet bisa urip."
kecelakaan truk

Related Posts

Njaluk Uga Rauh | Kecelakaan truk | Get Well Soon Javanese
4/ 5
Oleh