Tips Beauty, Perawatan Kulit, Kencing Kulit Keadilan, Tag Your Friends

Tips Beauty, Perawatan Kulit, Kencing Kulit Keadilan,  Saben uwong kepengin dadi ayu. Kene sawetara tips kecantikan kanggo keadilan.
1. Sijine kunir ing glepung gram / chickpea. Nyampur minyak sawi. Gunakake ing saben dina.
2. Gunakake jus lemon ing pasuryan.
3. Loro wortel, siji beetroot lan setengah jus lemon, saben dina liyane.
4. Cuci pasuryan kanthi susu panas seger.
5. Nggiling almond sing pait. Nambah minyak walnut. Lan pijet awak.
6. Godhok almond. Campur susu. Aplikasi ing kulit.
7. Njupuk godhong mint a. Godhok ing banyu. Banjur ngombe ing weteng.
8. Njupuk Saffron, jus lemon lan lenga zaitun. Nyampurake kabeh hal kasebut kanggo mbentuk paste. Lan pijet pasuryan, saben wengi sadurunge turu.
9. Jus lemon lan uyah. Campur ing banyu udan. Lan ngombe banyu, kulit bakal adil.
10. Njupuk glepung Barley lan glepung gandum. Nyampur karo susu. Gawe paste. Lan aplikasi ing pasuryan sampeyan.
11. Ngemot banyu ing pot lan uap, bakal mbukak pori-pori lan kulit bakal resik.
12. Timun 1, cuka 2 sendhok teh, susu krim lengkap 2 sendhok teh, glepung jagung 2 sendhok teh, kentang alus ukuran 2 cilik, kacang almond 5 (udan ing banyu kabeh wengi).
Campur kabeh lan paste. Gunakake ing pasuryan lan tetep nganti setengah jam, nalika dadi garing disapu kanthi entheng.
Lan cuci pasuryan kanthi banyu panas.
Apa 3 dina seminggu. Weregepu bakal dadi titik sing cukup lan cekak bakal miyak parut.

ACNE
Carane ngobati Jerawat?
Ana rong alasan jerawat. Kulit berminyak & perawatan sing ora bener.
Kanggo nyingkirake kukul:

1. >>>>
Rendhem beras ing banyu lan ninggalake sewengi. Bubuk lan tempel. Nambah cincang kunyit ing kono. Gunakake tempel iki menyang pasuryan lan gosong nalika nggoreng. Iku mbusak pimples saka kulit. Gunakake campuran madu lan jahe ing bekas.

2. >>>>
A sendok teh jus katumbah,
Wêdakakêna bubuk kunir
Nyampur. Iki migunani kanggo ngobati kukul jerawat.
1. Aja ngombe teh, kopi, alkohol, sugary lan rokok.
2. Aja nyentuh area jerawat. Iki minangka laku sing ora becik kanggo nyentuh area sing kena pengaruh kanthi tangan reged.
3. Aja nggunakake krim campuran.
4. Ngombe / njupuk telung gelas kanggo teh cangkir ijo saben dina nganti ngilangi kukul lengkap. Iki bakal ngatur lan ngowahi produksi hormon lan sebum.
5. Aja crush, jiwit utawa bolongan jerawat. Iku tip kaendahan alam sing apik banget kanggo Perawatan Jerawat.
6. Madu ngandhut akeh keuntungan alam sing bermanfaat kanggo kulit.
7. Ana akeh manfaat minyak lenga & lenga zaitun.
Minyak zaitun mateni bakteri lan nggawe kulitmu alus lan cetha.
8. Seng efektif kanggo ngobati kukul. Seng ditemokake ing kacang, tiram, unggas, kacang, daging abang lan biji-bijian.

Carane nggawe Face Polish ing omah?
Wajah Polandia:
Madu ---------- 1 sendhok teh,
Garing susu ------- 1 sendhok teh,
Powder Turmeric ------------- 1 jiwit,
Jus lemon ------------- setengah tbsp,
Njupuk barang kasebut.
Nambah gliserin. Aplikasi ing pasuryan.

Tips Care: Cara Nggawe Perawatan Wajah?
1. Hindari saka Manis, coklat lan kue.
2. Ngresiki pasuryan sadurunge turu.
3. Aja mangan panganan sing luwih enak utawa goreng.
4. Ngombe banyu seger 10-12 dina sedina.
5. Ngombe jus woh yaiku kunci kanggo kulit sehat lan mencorong.
6. Ninggalake tanpa kotoran lan impurities ing kulit.
7. Nyilikake nggunakake teh lan kopi.
8. Gunakake sayur lan woh luwih akeh.
9. Cuci pasuryan kanthi sabun lan banyu sing sujud.
10. Yen sampeyan nggarap wanita; sampeyan kudu ngaso sadurunge nggawe nedha bengi.

Carane Nggawe Kulit Polandia ing Ngarep?
1.
Gula coklat ------- 1 Piala,
Minyak Jojoba --------- ½ tuwung,
Oli lenga ---------- 1 tbsp,
Kapsul vitamin E --------- 4 utawa 5,
Nyampurake samubarang kabeh ing mangkuk.
Gunakake minangka scrub.
2.
Loro tlatah ngombe beri ------ 1 tbs,
Minyak almond ------------ 1 sendhok teh,
Gula -------------- 2 sendhok teh,
Nyampur lan digunakake minangka kobongan awak.
3.
Bleaching soda ---------- 2 tbsp,
Aloe vera gel -------- minangka dibutuhake,
Nyampur hal-hal kasebut lan nggunakake minangka kobongan.
4.
Gandum tepung ---------- 2 tbsp,
Kunyit ------------ setengah tsp,
Minyak zaitun ------ ½ tsp,
Nyampur. Obat ubtan apik disiapake.

Carane nggawe kulit alus?
1.
Njupuk jus lemon & susu krim. Campuran supaya gawe pasta.
Aplikasi kaping pindho saben dina.
Iki kanggo kulit garing.
2.
Kanggo Kulit Kasar lan Kering
Sijine sawetara tetes banyu roses, lemon menyang susu seger.
Ngombe kanthi apik banget.
Aplikasi ing wayah wengi.
Angin garing bakal adoh.
3.
Kanggo Beauty lan Glow:
Bubuk kulit jeruk lan bubuk 5 tol (50 gram),
besan (gram flour) 5 tola (50 gram),
kunir 1 tol (10 gram) & minyak mlathi.
Campur kabeh kanthi becik lan paste.
Lan aplikasi pasuryan nalika wengi.
Kulit bakal dadi alus lan cerah.

Carane Miwiti Pimple ing Musim Panas?
Ing mangsa panas, kringet wiwit nurture bakteri ing kulit.
Kanggo pimple pasuryan:
Njupuk 3 nganti 4 sendok teh jus timun,
siji tbsp jus lemon, jiwit kunyit,
ulig mint daun 3 utawa 4 potong,
Campur kabeh kanggo mbentuk paste.
Gunakake paste iki ing raimu lan ninggalake 20 menit.
Banjur cuci pasuryan kanthi banyu seger.
Sawise sawetara dina, pasuryan sampeyan bakal mencorong.

Carane Copot Wrinkles Rasis?
Gosok jus jeruk lemon telung dina.
Wisuh sawise setengah jam.
Mawar banyu 50 gram,
lenga almond 10 gram,
alum grind 10 gram,
endhog putih 4,
Nyampurake samubarang kabeh
Lan cook ing semangat alon lan nggawe minangka Ointments.
Aplikasi ing pasuryan lan pijet.
Iku bakal nuduhake asil apik ing 15 dina.

Cara Nyingkiri Rashes lan Infeksi?Campuran jus aloe vera & banyu mawar.
Aplikasi ing pasuryan sampeyan.
Sampeyan bisa nyimpen gel ing lemari es.
Saben sampeyan metu utawa metu ing omah, sampeyan bakal nyemprotake ing rai.
Iki nggawe kulit enom lan bebas saka freckles.

Carane Nggawe Mask Wajah ing Ngarep?
Face Mask Kanggo Kulit Kering:
1/2 pisang sing mateng,
1/2 cangkir yoghurt,
1 sendok teh madu.
Peel banana, tetep ing mangkuk lan mash.
Pisang ngandhut vitamin C lan antioksidan.
Saiki pour yogurt lan campuran uga.
Ing pungkasan campuran madu.
Saiki tutup masker siap.

Carane mbusak Markas Wigati?
Pengobatan Freckles:
Freckles bisa ditemokake minangka panggonan sing rata, bunder, lan werna peteng.
Freckles sensitif marang sinar UV.
Freckles katon amarga cahya saka sinar matahari.
Punika sawetara obat alami kanggo nguripake freckles.
<(1)>
Aplikasiake krim sing ora nguntungke ing awak.
Seneng ngilangke kanthi alus karo jaringan alus lan topeng kanthi moisturizer.
<(2)>
Jus lemon yaiku obat paling apik kanggo ngobati bintik-bintik.
Gunakake jus lemon kanthi driji ing wilayah sing kena pengaruh: nyebabake bintik-bintik peteng.

Manfaat Woh Kulit, Sayuran Manfaat Kanggo Kulit.
{1}
Topeng apel terus kulit lembab.
Minyak katalis ngrangsang wutah rai sing kuwat lan sehat.
{2}
Jus banana unripe banget migunani kanggo kulit rai.
Aplikasi jus ing kulit minangka topeng. Cuci irung karo banyu sawise 10-15 menit.
{3}
Cacaré kaya godhong jus lan jus anggur.
Tuang kayu manis.
Nyampur kayu manis ing jus;
Aplikasi ing pasuryan minangka topeng.
{4}
Wortel ngandhut vitamin A ing bentuk beta-karoten.
Vitamin A penting kanggo pertumbuhan jaringan ing awak.
Jus wortel nduweni peran utama ing perawatan kulit.
{5}
Timun minangka pembersih alam.
Cucumbers nyuda tampilan ireng bunderan.
Nyampur jus timun ing susu.
Gunakake ing pasuryan kanggo 15 menit.
Banjur cuci pasuryanmu.

Tips Gawe Winter kanggo Kulit
1.
Campur uyah kanthi ghee normal lan murni lan pijet ing awak.
2.
Kanggo crack tumit, campuran lilin lan lenga klapa lan aplikasi ing tumit retak banjur nganggo kaos kaki.
3.
Kanggo tiba rambute, tlutuhake godhong tlapakan lan tuwuh ing rambut.
Pijet setengah jam banjur wisuh karo banyu suam.
Ora perlu shampoo utawa sabun.
Nambah sawetara minyak ing yoghurt.
Pijet ing rambut kanggo setengah jam lan wisuh karo banyu suam.
4.
Kanggo ngresiki kuping, tuangi irisan lenga mustar ing kuping ing wayah wengi.
Lan sumur resik nalika esuk.
5.
Kudu nindakake manicure lan pedicure, yen seminggu.
Banyu sing disentuh, sawetara bubuk manggang, uyah, sampo lan sebagéyan jus lemon.
Nyampur kabeh item lan gunakake ing tangan lan sikil 10 menit. Cuci tangan karo sikat untu.
Potong kuku lan potong wortel kanggo 10 menit sawise banjur wisuh karo banyu suam.
Gunakake lenga klapa utawa lenga zaitun kanggo 5 menit banjur nyandhang sarung kaki lan sarung tangan.
Friends tag your friend.

Related Posts

Tips Beauty, Perawatan Kulit, Kencing Kulit Keadilan, Tag Your Friends
4/ 5
Oleh